ZIDNI PANELI

Zidni sendvič paneli PUR/PIR sastoje se od konstrukcijsko-izolacijskog osnova i dve čelične obloge. Obloge su izrađene od čeličnog lima debljine od 0,3-0,7 i pokrivene su poliestarskim slojem. Osnov panela je poliuretanska pena (PUR) ili poliizocianuronska pena (PIR) potpune srednje gustoće od 40/42,3 kg/m3. Ove panele karakteriše veoma visok stepen otpornosti na vatru, odlična izolacija i trajnost, kao i laka, brza i jednostavna ugradnja.

KROVNI PANELI

Krovni sendvič paneli PUR/PIR sastoje se od konstrukcijsko-izolacijskog osnova i dve čelične obloge. Obloge su izrađene od čeličnog lima debljine od 0,3-0,7 i pokrivene su poliestarskim slojem. Ispuna panela je je poliuretanska pena (PUR) ili poliizocianuronska pena (PIR) potpune srednje gustoće od 40/42,3 kg/m3. Ovi paneli su veoma otporni na delovanje vatre, veoma su čvrste i mehanički otporne. Imaju posebno profilisane spojeve koje omogućavaju brzu i laku montažu.

ŠRAFOVI

Važnu ulogu u postavljanju panela imaju i šrafovi samoresci. U zavisnosti od debljine panela i podloge određjuje se i dužina šrafa.

JAHAČI

Jahač omogućava povećanu nosivost samog panela i u kombinaciji sa šrafom sprečava curenje vode i vlage.

Kod krovnih panela neophodna je upotreba jahača koji na sebi ima sunđer za dihtovanje.

Jahači mogu biti u bojama krovnog panela.

 

View the embedded image gallery online at:
https://sajkoroof.rs/proizvodi#sigProId2982e4f48a