svg

Mi gradimo vaš san

  O nama

  O nama su mnogi rekli:

  "Najbolji su", pa evo i zašto:
  Sajko Roof Paneli - O nama

  SAJKO ROOF PANELI d.o.o. firma je osnovana početkom 2021. godine. Nalazimo se u mestu Vlajkovac, Vršačka bb, na magistralnom putu Vršac – Beograd.
  Bavimo se prodajom sendvič panela svih vrsta, boja i debljina kao i prateće opreme.

  Sajko Roof je u privatnom vlasništvu, međunarodno fokusirano građevinsko preduzeće sa mogućnostima svetske klase u izgradnji objekata sa PIR i PUR sendvič panelima koje pokrivaju celi lanac vrednosti klijenata.

  Po želji naših klijenata vršimo sečenje po meri kao i dostavu na kućnu adresu.

  • ZIDNI PANELI
  • KROVNI PANELI
  • ŠRAFOVI
  • JAHAČI

  Pored prodaje panela, vršimo sečenje po Vašim merama i dostavljamo na željenu adresu.

  U našem bogatom prodajnom asortimanu nalazi se i prateća oprema neophodna za ugradnju i postavljanje sendvič panela (šrafovi svih dimenzija kao i jahači različitih boja).

  Mi upravljamo integriranim poslovnim modelom koji se sastoji od celog niza usluga, izgradnje i upravljanja imovinom pružajući rešenja iz jednog izvora za neke od najprestižnijih svetskih javnih i privatnih organizacija.

  Dozvolite da budemo pouzdan partner u vašem poslovanju i planiranju sigurne budućnosti.

  Izvrsnost performansi

  Posvećeni smo razvoju kulture zasnovane na performansama Excellence Plus. Grupa postavlja sveobuhvatne ciljeve u svim svojim operacijama na globalnom nivou i primenom četiri elementa performansi Excellence Plus –

  • Fokus na klijenta
  • Inovacija
  • Odgovorno ponašanje
  • Razvoj ljudi

  – ostvarenje vizije da budemo kompanija prvog izbora za sve dionike, sposobna da izazove i promenite lošu praksu koja je sinonim za građevinsku industriju i takmičimo se  zajedno s vodećim svetskim kompanijama.

  Fokus na klijenta

  Naš pristup je vođen nepokolebljivim fokusom na potpuno razumijevanje potreba klijenata i ispunjavanje naših obećanja, bez obzira na obim ili složenost izazova. Radeći u suradnji s našim klijentima, razvijamo timove i rešenja po narudžbi od koncepta preko svake faze projekta do završetka, osiguravajući korištenje najbolje stručnosti i resursa za postizanje potrebnog vremena, troškova, kvalitete, sigurnosti i održivosti.

  Inovacija

  Kao kompanija, mi smo strastveni u iskorištavanju inovacija kao pozitivne sile za promene. Ovaj način razmišljanja usađujemo kulturno u svaki element našeg poslovanja i realizacije projekta. Mnogo ulažemo u istraživanje i razvoj na operativnom nivou u okviru naših proizvodnih.

  Dozvolite nam da se predstavimo

  Naša kompanija

  Kao kompanija, mi smo strastveni u iskorištavanju inovacija kao pozitivne sile za promjene. Ovaj način razmišljanja usađujemo kulturno u svaki element našeg poslovanja i realizacije projekta. Mnogo ulažemo u istraživanje i razvoj, kako u akademskom smislu sa našim univerzitetskim partnerstvima, tako i na operativnom nivou u okviru naših proizvodnih i inženjerskih pogona gde akademsku teoriju primenjujemo u praksi.

  Vodeća građevinska korporacija

  5godina iskustva
  • Smernost

   Skromni u svim odnosima sa našim partnerima, klijentima i članovima tima. Prava mudrost i razumevanje pripadaju skromnima.

   01
  • Iskrenost

   Budite sigurni u naše činjenice i budite iskreni i direktni u svim našim međusobnim odnosima i našim klijentima.

   02
  • Integritet

   Tokom godina, stekli smo reputaciju integriteta i poverenja naših klijenata koji nastavljaju koristiti naše usluge.

   03
  • Strast

   Uspeh je kada možemo postići rezultate u stvarima oko kojih smo strastveni i osjećamo se kao da pravimo razliku.

   04
  • Kvalitet

   Osiguravamo da se svi projekti rade profesionalno uz korišćenje kvalitetnih materijala, a klijentima nudimo podršku i pristupačnost.

   05
  • Misija

   Nastojimo promovisati koncept odgovorne gradnje osiguravajući dobrobit onih koji žive u izgrađenim prostorima i pozitivne eksterne efekte.

   06

  Odgovorno ponašanje

  Svoju dužnost da se ponašamo odgovorno u svakom trenutku, vrlo ozbiljno shvatamo kroz proaktivno upravljanje uticajima naših aktivnosti na životnu sredinu, naše ljude i zajednice u kojima poslujemo. Radimo u skladu sa vodećim principima naših osnivača dioničara i poštujući visoke standarde postavljene u našem Globalnom kodeksu ponašanja. Konkretno, stavljamo sigurnost onih koji su uključeni u naše operacije ili na njih utiču kao našu osnovnu organizacijsku vrednost, s ciljem da eliminišemo sve nezgode na našim projektima od 2020. Takođe preuzimamo vodeću ulogu u pokretanju promena u našoj industriji tražeći načine za smanjenje učinak našeg poslovanja na okolinu kroz modernizaciju tradicionalnih građevinskih metoda i praksi.

  Razvoj naših radnika

  U srcu naše težnje da izazovemo i promenimo građevinsku industriju su naši ljudi. Verujemo u zapošljavanje i razvoj najboljih talenata u industriji, izazivajući ih da pronađu i slede bolji način i pruže izvrsnost za naše klijente, ostavljajući trajno nasljeđe zajednicama u kojima poslujemo. Svaka industrija treba da neguje talente, podržavamo brojne obrazovne inicijative kako bismo pomogli promovirati, uključiti i obrazovati mlade ljude o nagrađivanim karijerama koje se mogu naći u građevinarstvu i inženjeringu.

  • thumb 700 530

   Safet Tihić

   Vlasnik Sajko Roof Paneli d.o.o.